ADD Bihor a semnat contractul pentru execuția lucrărilor la bazinul de înot din Ștei

Agenția de Dezvoltare Durabilă a județului Bihor și Costa V.O.C. Impex S.R.L. au semnat, luni, contractul de execuție pentru bazinul didactic de înot din orașul Ștei.

Investiția suportată de Consiliul Județean Bihor prin Agenția de Dezvoltare Durabilă (ADD) pentru realizarea acestui obiectiv se ridică la 5.018.547,95 lei + TVA. Potrivit conducerii ADD, termenul de execuție a bazinului din Ștei este de 12 luni, iar garanția de bună execuție are o valabilitate de 36 de luni. ,,Ordinul de începere a lucrărilor va fi lansat în termen de 5 zile de la constituirea garanției de bună execuție. Amplasamentul este liber de sarcini și urmează a fi predat către firma constructoare în cel mai scurt timp”, se arată într-un comunicat trimis de biroul de presă al Consiliului Județean Bihor.

,,Acest bazin didactic de înot este foarte important pentru orașul nostru întrucât va oferi posibilitatea copiilor din Ștei să învețe să înoate, dar va fi folosit și pentru divertisment. Vreau să mulțumesc conducerii Consiliului Județean Bihor pentru realizarea acestei investiții”, a declarat, primarul Iulian Balaj.

Este de menționat că la bazinele de înot din Nucet și Săcueni lucrările se află deja în plină desfășurare.

http://agentianewsbihor.ro/

ADD Bihor a semnat contractul pentru execuția lucrărilor la bazinul de înot din Ștei