Îmbunătățirea ocupării forței de muncă în jud. Bihor, Oradea și Hajduboszormeny prin dezvoltarea infrastructurilor cu potential local  – ROHU – 421

Asociația “Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Bihor”
are plăcerea de a vă invita în data de 25 și 26 iulie 2023
la evenimentele de instruire / workshop-uri cu tematica:
Organizarea juridică și regulile fiscale pentru producători,
Marketing și desfacerea produselor

Avem plăcerea de vă anunța, că în scurt timp vom derula evenimente de instruire /workshop-uri cu tematică, care vin în ajutorul producătorilor locali din județul Bihor. Aceste evenimente de instruire/workshop-uri tematice sunt special concepute pentru  a le oferi contextul și instrumentele necesare pentru a se adapta noilor cerințe ale pieței de consum, ajutându-i să-și comercializeze produsele proprii într-un cadru juridic și economic optim.

  V-am atașat INVITAȚIA pentru aceste evenimente /workshop-uri  pe care le desfășurăm.
       Aceste evenimente organizate  prezintă o importanță maximă pentru dezvoltarea comunităților de producători locali prin evidențierea unor căi sustenabile de comercializare a produselor lor .

 La locația evenimentului participanții vor beneficia de instruire tematică și tratație (pause de cafea și pranz, asigurate la locația din invitație).

Agenția de Dezvoltare Durabilă a jud. Bihor reprezintă Consiliul Județean Bihor, ca parteneră a Primăriei Oradea, Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Bihor și Municipiul Hajdúböszörmény, în programul de cooperare transfrontalieră Romania-Ungaria 2014-2020 pe Axa prioritară 3, in cadrul proiectului : “Improve employment in Bihor County, Oradea and Hajduboszormeny through development of the local potential infrastructures” – “Îmbunătățirea ocupării forței demuncă în județul Bihor, Oradea și in Hajduboszormeny prin dezvoltarea infrastructurilor cu potențial local”. Se vor achiziționa rulote de tip FOOD-TRUCK care vor fi aprovizionate cu produse locale din Bihor, care se vor deplasa în diferite târguri, si vor ajuta la promovarea specificului local.Se vor crea activități tematice, sesiuni de informare și inițiative locale de ocupare a forței de muncă.

Echipa Add Bihor, s-a deplasat ieri la Cluj-Napoca pentru semnarea contractului de achiziție publică pentru Furnizarea celor 4 Rulote de tip food truck necesare implementării obiectivelor asumate acest proiect european. Aceste rulote speciale vor ajuta la promovarea produselor locale în târguri , la evenimente etc., și vor reprezenta jud. Bihor în specificul său gastronomic. Câștigătorii licitației publice , vor avea 6 luni la dispoziție pentru furnizarea acestor rulote.