Îmbunătățirea ocupării forței de muncă în jud. Bihor, Oradea și Hajduboszormeny prin dezvoltarea infrastructurilor cu potential local  – ROHU – 421

Asociația “Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Bihor”
are plăcerea de a vă invita
să luați parte la startul aventurii food truckurilor . Food truck-urile sunt gata să își înceapă aventura și să facă produsele bihorene să ajungă la cei care le îndrăgesc și mai ales la cei care încă nu au avut ocazia de a le descoperi valoarea.

 Rulota „Băuturi de Bihor” vă va prezenta băuturi alcoolice și non-alcoolice de la producătorii autohtoni.

Rulota „Aluat de Bihor” este specializată pe produse de patiserie și brutărie, gătite pe loc sau comercializate de producătorii locali, iar cele două rulote „Tradiționale de Bihor” oferă produse alimentare semi-procesate, procesate ambalate sau neambalate de la producători autohtoni.

Avem deosebita plăcere de a vă invita sa descoperiți produse tradiționale la cele 5 evenimente de tip road shows organizate în județul Bihor în perioada 17 octombrie – 6 Noiembrie 2023.

Vom fi prezenți la:

  •  Ștei – 17 octombrie – Vom fi prezenți la Ștei, 17 octombrie/2023, în intervalul orar: 8:30 – 18:30 pe platoul din fața Casei de Cultură Miron Pompiliu, str. Cuza Vodă nr. 4, 415600.
  • Beiuș – 19 octombrie/2023,
  • Aleșd – 26 Octombrie .
  • Marghita – 3 Noiembrie. 
  • Oradea – 6 Noiembrie. Bunătăți locale tradiționale, în Cetatea OradeaProducătorii locali vor aduce din nou orădenilor bucuria gustului autentic luni, 6 noiembrie, în Cetatea Oradea, între orele 8:30 – 18:30. Vizitatorii vor găsi în autorulotele De Bihor bunătăți precum plăcinte din Briheni, miere, sucuri naturale, siropuri, mezeluri, produse de patiserie și multe alte produse.

în intervalul orar 08.30 – 18.30.

În funcție de condițiile meteorologice, locația exactă va fi furnizată pe website-ul asociației. ADD BIHOR https://www.addjbh.ro/ și pe website-ul brandului www.debihor.com

Vă stăm la dispoziție pentru informații suplimentare.

 Contact: Str. Aurel Lazăr, nr.13, Oradea, Bihor

contact@addjbh.ro

contact@debihor.com

www.addjbh.ro

www.debihor.com

  V-am atașat INVITAȚIA pentru aceste road-show-uri  pe care le desfășurăm.
       Aceste evenimente organizate  prezintă o importanță maximă pentru dezvoltarea comunităților de producători locali prin evidențierea unor căi sustenabile de comercializare a produselor lor .

Agenția de Dezvoltare Durabilă a jud. Bihor reprezintă Consiliul Județean Bihor, ca parteneră a Primăriei Oradea, Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Bihor și Municipiul Hajdúböszörmény, în programul de cooperare transfrontalieră Romania-Ungaria 2014-2020 pe Axa prioritară 3, in cadrul proiectului : “Improve employment in Bihor County, Oradea and Hajduboszormeny through development of the local potential infrastructures” – “Îmbunătățirea ocupării forței demuncă în județul Bihor, Oradea și in Hajduboszormeny prin dezvoltarea infrastructurilor cu potențial local”. Se vor achiziționa rulote de tip FOOD-TRUCK care vor fi aprovizionate cu produse locale din Bihor, care se vor deplasa în diferite târguri, si vor ajuta la promovarea specificului local.Se vor crea activități tematice, sesiuni de informare și inițiative locale de ocupare a forței de muncă.

Echipa Add Bihor, s-a deplasat ieri la Cluj-Napoca pentru semnarea contractului de achiziție publică pentru Furnizarea celor 4 Rulote de tip food truck necesare implementării obiectivelor asumate acest proiect european. Aceste rulote speciale vor ajuta la promovarea produselor locale în târguri , la evenimente etc., și vor reprezenta jud. Bihor în specificul său gastronomic. Câștigătorii licitației publice , vor avea 6 luni la dispoziție pentru furnizarea acestor rulote.