Urmează evaluarea proiectelor tehnice necesare investițiilor din Salonta și Beiuș

Termenul limită de depunere a ofertelor pentru realizarea proiectelor tehnice necesare investițiilor din Salonta și Beiuș a expirat pe 26 februarie. În total, 16 companii au depus oferte pentru obiectivele derulate prin Agenția de Dezvoltare Durabilă Bihor.

Pentru investiția din Salonta au fost depuse 9 oferte, iar pentru cea care se va derula în municipiul Beiuș, 7. După prima etapă au rămas în cursa pentru realizarea Proiectelor Tehnice necesare construcției bazinelor didactice de înot, 6 companii. Două au sediul în capitală, două în Oradea, câte una în Iași, respectiv Cluj. „Fiecare a depus oferte pentru cele două obiective. Urmează acum evaluarea din punct de vedere tehnic și după aceea, verificarea componentei economice”, a precizat Vitályos Barna, directorul ADD Bihor, instituție care va finanța proiectele de investiții.

Dacă bazinele de înot din Săcueni și Nucet sunt deja în faza de construcție, autoritățile județene se pregătesc pentru o nouă etapă. Peste două săptămâni (19 martie 2019) expiră termenul de depunere a ofertelor pentru execuția bazinelor didactice din Marghita, Ștei și Valea lui Mihai.5

Urmează evaluarea proiectelor tehnice necesare investițiilor din Salonta și Beiuș