Se așteaptă constructori pentru investiția de la Săcueni și Nucet

Documentația pentru proiectele de execuție a bazinelor didactice din orașele Nucet și Săcueni au fost încărcate pe platforma SICAP. Companiile pot depune oferte pentru proiectul din Nucet până pe 22 octombrie, iar pentru Săcueni până pe 26 octombrie 2018.

„Este vorba despre documentația pentru bazinul din Nucet, încărcată pe platforma SICAP pe 1 octombrie, și cea pentru Săcueni încărcată pe 5 octombrie. Constructorii au la dispoziție 21 de zile pentru a depune ofertele. Până la această dată, mai multe societăți comerciale din județul Bihor au solicitat clarificări de ordin tehnic”, a precizat Vitályos Barna, directorul Agenției de Dezvoltare Durabilă Bihor.

Perioadă de execuție: 12 luni

Conform proiectului, constructorul va avea la dispoziție 12 luni, de la data semnării contractului, pentru a finaliza execuția bazinelor didactice. Dacă edilul din Nucet a optat pentru construirea unui singur bazin semi-olimpic cu toate facilitățile aferente, primarul din Săcueni a ales varianta ce include, pe lângă bazinul didactic standard și un al doilea, pentru copii. La Nucet, 320 de copii ar urma să beneficieze de piscina didactică, iar la Săcueni 2300 de elevi.

Se așteaptă constructori pentru investiția de la Săcueni și Nucet