Continuă procedurile necesare pentru bazinele didactice de înot

Așa cum Consiliul Județean Bihor a anunțat, Agenția de Dezvoltare Durabilă (ADD) a județului continuă procedurile necesare înființări unor bazine didactice de înot de tip semi-olimpic.

Reprezentanții ADD au informat că, la finalul săptămânii trecute, au fost urcate pe SICAP (Sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfășurare al achizițiilor publice) proiectele tehnice (PT) pentru localitățile Valea lui Mihai, Marghita și Ștei. Termenul limită de depunere a ofertelor este 9 iulie, ora 15.00.

De asemenea, vineri vor fi finalizate proiectele tehnice pentru Nucet și Săcueni, acolo unde se vor construi primele bazine de înot, și, câteva zile mai târziu, va începe licitația pentru procedurile de execuție. În urmă cu trei luni, au fost declarate câștigătoare Proexco SRL (Bihor), responsabil de realizarea PT -ului pentru bazinul didactic din Nucet, respectiv Dat Constructive SRL (București), răspunzător de elaborarea proiectului pentru bazinul din Săcueni. Atunci, pentru fiecare dintre cele două loturi au licitat câte 10 firme și nu au existat contestații.

Bazinele de înot sunt finanțate de Consiliul Județean prin Agenția de Dezvoltare Durabilă Bihor.

Continuă procedurile necesare pentru bazinele didactice de înot