A BIHAR MEGYEI FEJLESZTÉSI ÜGYNÖKSÉG AJÁNLATOKAT VÁR A FEKETEERDŐI SPORTKÖZPONT MEGTERVEZÉSÉRE ÉS KIVITELEZÉSÉRE VONATKOZÓAN

A Bihar megyei Fejlesztési Ügynökség várja az ajánlatokat az Élesd városhoz tartozó Feketeerdő településen megépítésre kerülő „Feketeerdői” Sportközpont megtervezésére és kivitelezésére vonatkozóan.

„Ebben a sportközpontban számos professziónális sportverseny, valamint szociális-kulturális és a széles közönségnek is szánt rekreációs tevékenység is kifejtésre kerül majd. Ugyanakkor, az épületegyüttes magába foglal egy legkevesebb 3 margarétás turisztikai panziót, egy úszomedencét és egy gyermekeknek szánt kisebb medencét is, továbbá egy 20×40 méter méretű multifunkciónális sportpályát, egy 60×90 méter méretű műgyepes futballpályát, kültéri fitnessz gépeket, konyhai felszerelést, parkolókat és bevezető útakat és zöldövezetet” pontosított Vitályos Barna, az Ügynökség vezérigazgatója.

A beruházás becsült értéke 5.123.500,46 lej ÁFA nélkül, amelyből 156.900 lej a megtervezési szolgáltatások, míg 4.966.600,46 lej a kivitelezési munkálatok ellenértékét képviseli. A szerződések odaítélésének egyik fő kritériuma a legkisebb ár. A kivitelezési határidő 15 hónap a munkálatok megkezdésére vonatkozó rendelkezés kibocsátásától számítva, amelyből a műszaki terv kidolgozásának határideje három hónap, a tényleges kivitelezés ideje pedig 12 hónap.

Ami az ajánlattevők műszaki és szakmai képességét illeti, ezek az utóbbi 5 évben hasonló jellegű munkálatok kivitelezését kellett, hogy teljesítsék legkevesebb 5 millió lej értékben, azonban legtöbb 3 szerződés erejéig.

A vállalatok műszaki-pénzügyi ajánlatait hétfőig, 2019. augusztus 19-ig, 15:00 óráig várjuk, a Közbeszerzések Elektronikai Rendszeren (SICAP) át. Az egyszerűsített közbeszerzési eljárásokra vonatkozó további információkért kérjük olvassa át a

http://sicap-prod.e-licitatie.ro/pub/notices/simplified-notice/v2/view/100074633 weblap tartalmát.
A Bihar megyei Fejlesztési Ügynökség egyik alapító tagja a Bihar megyei Tanács, valamint a Bihar megyében fellelhető 9 város és megyei jogú város. Ennek célja a Bihar megyei gazdasági-szociális fejlesztések, valamint a helyi önkormányzatok támogatása a tartós fejlesztésekre vonatkozó elvek betartása mellett.

A BIHAR MEGYEI FEJLESZTÉSI ÜGYNÖKSÉG AJÁNLATOKAT VÁR A FEKETEERDŐI SPORTKÖZPONT MEGTERVEZÉSÉRE ÉS KIVITELEZÉSÉRE VONATKOZÓAN