ADD Bihor așteaptă ofertele pentru proiectarea și execuția Complexului Sportiv de la Pădurea Neagră

Agenția de Dezvoltare Durabilă a județului Bihor (A.D.D. Bihor) așteaptă depunerea ofertelor pentru serviciile de proiectare și execuție a lucrărilor de construire la Complexul Sportiv „Pădurea Neagră” din orașul Aleșd, loc. Pădurea Neagră.


„În acest complex sportiv se vor desfășura activități sportive și competiționale la nivel profesionist, precum și activități socio-culturale și de agrement pentru publicul larg. El va include o pensiune turistică de minim 3 margarete, un bazin de înot și un bazin pentru copii, un teren de sport multifuncțional  de 20×40 metri, un teren de fotbal de 90×60 metri cu gazon sintetic, aparate de fitness exterioare, dotări de bucătărie, parcaje, împrejmuiri și porți de acces”, a precizat Vitalyos Barna, directorul executiv al Agenției.

Valoarea estimată a investiției este de 5.123.500,46 lei fără TVA, din care 156.900 lei reprezintă servicii de proiectare, iar 4.966.600,46 lei execuție lucrări. Criteriul de atribuire a contractelor va fi prețul cel mai mic. Durata de execuție a lucrărilor este de 15 luni de zile începând de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor/serviciilor, din care trei luni pentru prestarea serviciilor de proiectare tehnică și 12 luni pentru execuția efectivă a lucrărilor.


În ceea ce privește capacitatea tehnică și profesională a ofertanților, aceștia trebuie să fi executat lucrări similare în ultimii 5 ani de zile, în valoare cumulată de cel puțin 5 milioane de lei din maximum 3 contracte.6


Ofertele tehnico-financiare ale companiilor sunt așteptate până luni, 19 august 2019, ora 15:00, prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziții Publice. Mai multe informații privind această procedură simplificată de achiziție publică se pot obține consultând website-ul:

http://sicap-prod.e-licitatie.ro/pub/notices/simplified-notice/v2/view/100074633


Agenția de Dezvoltare Durabilă a județului Bihor are ca membrii fondatori Consiliul Județean Bihor și cele 9 orașe și municipii din județul Bihor. Aceasta își propune să sprijine dezvoltarea economico-socială a județului Bihor și a unităților administrativ-teritoriale, respectând principiile dezvoltării durabile.

ADD Bihor așteaptă ofertele pentru proiectarea și execuția Complexului Sportiv de la Pădurea Neagră