ADD Bihor așteaptă oferte pentru construirea bazinelor didactice de înot de la Beiuș și Salonta

Companiile interesate să își depună ofertele tehnico-financiare pentru execuția lucrărilor de construire a bazinelor didactice de înot din municipiile Beiuș și Salonta pot face acest lucru până la data de 6 august, ora 15.00.

Valoarea estimată a celor două loturi de lucrări este de 10,3 milioane lei, criteriul de atribuire a contractelor fiind prețul cel mai mic. În ceea ce privește capacitatea tehnică și profesională a ofertanților, aceștia trebuie să fi executat lucrări similare în ultimii 5 ani, în valoare cumulată de cel puțin 5 milioane de lei, din maximum 3 contracte. ,,Prin lucrări similare se înțeleg lucrări de construire, reabilitare, modernizare sau extindere clădiri cuprinse cel puțin în categoria de importanță C, conform prevederilor HG 766/1997 actualizată”, a explicat conducerea Agenției de Dezvoltare Durabilă Bihor.

,,Așteptăm până pe 6 august ofertele constructorilor pentru Beiuș și Salonta. Pregătim proiectul tehnic și urmează să demarăm procedura de achiziție publică și la Vașcău. Consiliul Județean finanțează din bugetul propriu aceste obiective de investiții, iar autoritățile locale asigură terenul pentru construcție, parcări și amenajarea spațiilor verzi din împrejurimi. Aceste bazine didactice de înot vor fi destinate școlilor pentru inițierea elevilor, însă după orele de înot acestea vor putea fi deschise şi pentru agrementul tinerilor din aceste zone ale județului nostru”, a precizat Andrei Caciora, directorul adjunct al A.D.D. Bihor.

Agenția și-a propus să construiască în următorii doi ani, în total, opt bazine didactice de înot. În acest moment sunt în lucru cinci bazine, în Nucet, Săcueni, Marghita, Ștei și Valea lui Mihai. Aceste proiecte se află în diferite stadii de implementare, cele mai avansate lucrări fiind la Săcueni.

http://agentianewsbihor.ro/

ADD Bihor așteaptă oferte pentru construirea bazinelor didactice de înot de la Beiuș și Salonta