MEGKEZDŐDNEK A MUNKÁLATOK BIHAR MEGYE LEGKORSZERŰBB SPORT LÉTESÍTMÉNYÉBEN

Hétfőn, 2020. június 15-án kiadásra került a feketeerdői sportközpont építési munkálatainak megkezdésére vonatkozó rendelet, amely beruházást a Bihar megyei Tanács és a Bihar megyei Fejlesztési Ügynökség támogat. Amint azt az időjárási viszonyok lehetővé teszik, a kivitelező nekifog az építkezési munkálatoknak.

Az épületegyüttes egy 20×40 méter méretű multifunkciónális, minilabdarúgás, kosárlabda, tennisz és kézilabda játszására egyaránt alkalmas sportpályát, valamint egy nagyobb 60×90 méter méretű sportpályát foglal magába. Ugyanakkor, annak keretében egy turisztikai panzió is működni fog, ahol 42 személy elszállásolását tudják majd biztosítani.

A projekt összértéke meghaladja az 5,5 millió lejt.

”Egy sportlétesítmény születik avagy újjászületik Feketerdőn, amely nemcsak a helyi lakosságot, nem csak a feketeerdőieket vagy az élesdi lakosokat szolgálja, hanem az egész megyét. Feketeerdő a turizmus és a sport szempontjából minden Bihar megyei lakosnak egy igen vonzó tájat jelent, pontosított Pásztor Sándor elnök aki szerdán, 2020. június 17-én látogatott el az új turisztikai sportlétesítmény helyszínére.

MEGKEZDŐDNEK A MUNKÁLATOK BIHAR MEGYE LEGKORSZERŰBB SPORT LÉTESÍTMÉNYÉBEN