KIVITELEZŐKET KERESÜNK A VASKOHSZIKLÁSI, A MARGITTAI ÉS AZ ÉRMIHÁLYFALVI USZODÁK MEGÉPÍTÉSÉRE

A Vaskohszikláson, Margittán és Érmihályfalván építésre kerülő tanuszodák megépítésére vonatkozó ajánlatok előterjesztésének határideje 2019. március 19, 15:00 óra. A három beruházás értéke meghaladja a 15 millió lejt.

A Bihar megyei Fejlesztési Ügynökség igazgatója szerint, a megye egyik legambiciózusabb beruházási projektje egy újabb szakaszhoz érkezett. „A három beruházás kivitelezése most már biztosnak mondható. A Közbeszerzéseket Értékelő Országos Ügynökség jóváhagyta a vaskohsziklási, margittai és érmihályfalvi uszodák építési munkálatait. Az ajánlatok előterjesztésének határideje március 19, 15:00 óra. A székelyhídi és a diófási uszodák már a kivitelezés szakaszában vannak” pontosított Vitályos Barna, a Bihar megyei Fejlesztési Ügynökség igazgatója.

Következik Nagyszalonta és Belényes

A nemrégiben meghírdetett beruházások értéke meghaladja a 15 millió lejt. A margittai, vaskohsziklási és érmihályfalvi helyi önkormányzatok biztosítják az uszodák, a parkolók és a környező övezetek kialakításához szükséges területeket. Amint a székelyhídi és a diófási beruházások esetében is, jelen esetben egyaránt, a kivitelezőnek 12 hónap áll majd rendelkezésére az építkezési munkálatok befejezésére. „Ami a nagyszalontai és belényesi beruházásokat illeti, ma (2019. február 26-án) lejárt a műszaki tervek összeállítására vonatkozó ajánlatok előterjesztésének határideje. A nyerteseknek 2 hónap áll rendelkezésükre a műszaki tervek összeállítására” részletezte Vitályos Barna.

A félolimpiai medencék standard méretűek lesznek, vagyis 12,5 méter szélésségűek, 25 méter hosszúságúak és 160 centiméter mélységűek. Székelyhídon, Margittán, Érmihályfalván, Vaskohszikláson, Nagyszalontán és Belényesen gyermekeknek szánt medencék is épülnek, amelyek, 12,5 méter hosszúságúak, 6 méter szélességűek és 90 centi mélységűek.

KIVITELEZŐKET KERESÜNK A VASKOHSZIKLÁSI, A MARGITTAI ÉS AZ ÉRMIHÁLYFALVI USZODÁK MEGÉPÍTÉSÉRE